Even voorstellen

Als Personal Trainer geniet ik enorm van het begeleiden van mensen die streven naar een fitter en gezonder leven. Het geeft me veel voldoening om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, ongeacht hun leeftijd en startpunt. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om aan zijn conditie te werken, waardoor je je beter en vitaler voelt. Dit wil ik met veel plezier met jou realiseren door middel van regelmatige en goed begeleide training.

Leeftijd: 20

Hierom..

Als Personal Trainer geniet ik het meest van de volgende aspecten van mijn werk en wat ik het leukst vind om te doen in mijn trainingen:

  1. Trainen op Maat: Ieder mens is anders, en de uitdaging is om samen met jou een training te maken die bij jou past. Het leren kennen van jouw doelen, motivaties en uitdagingen helpt me om trainingen zo aan te passen dat je er veel plezier aan beleeft. Deze persoonlijke connectie maakt elke sessie leuker en effectiever.
  2. Motiveren: Of je nu een beginnende sporter bent die net begint of een ervaren atleet die naar het volgende niveau wil, ik geniet ervan om je te helpen je grenzen te verleggen en je persoonlijke doelen te bereiken.
  3. Diversiteit: Het gebruik van verschillende technieken en oefeningen houdt mijn trainingen fris en boeiend. Hierdoor houd je het beter vol en beleef je meer plezier aan je training.

Ik wil je helpen om je trainingen leuker en effectiever te maken, zodat je ze beter volhoudt en er echt van geniet.

Door mijn ruime ervaring in judo en topsport heb ik vele facetten van sporten ervaren. Deze kennis en passie wil ik graag met jou delen en je laten zien hoe leuk sporten kan zijn. Samen ontdekken we hoe je jouw fitnessdoelen kunt bereiken met plezier en motivatie.

Ben je klaar om je fitnessdoelen te bereiken en op zoek naar een Personal Trainer die je echt begrijpt en motiveert? Kies voor mij, Enrique, en ervaar een persoonlijke benadering die je nergens anders vindt.

Expertise:

  • Motivatie & coaching
  • Krachttraining voor (top)sporters
  • Groepstrainingen

Ervaringen:

  • Sport & bewegen niveau 4
  • Fitvak A

Samen aan de slag?

Meld je aan

Wil jij samen met Enrique aan de slag? Meld je hieronder aan voor een gratis en vrijblijvende Health Check.