Nice to meet you!

Ik ben Frank Breke, mede-eigenaar van Sportstudio Boddieplan & Voedingsadvies in Heerhugowaard. Na mijn HBO-studie Sportmarketing volgde ik opleidingen in fitness & groepslessen.

In 2021 besloot ik naar Oostenrijk te emigreren. Hier verhuur ik een appartement, geef skilessen in de winter, werk als hovenier en verhuur ik E-tourbikes. Mijn broertje Tim runt de fitness in Nederland, waar ik nog steeds achter de schermen werk. Elke 3 maanden ben ik een week in Nederland om alles met hem te bespreken en nieuwe plannen te maken.

Ik begon Personal Training Heerhugowaard omdat we bij Boddieplan niet alle uren optimaal benutten en de vraag naar personal training steeg. Ik coach mensen bij een gezonde levensstijl: bewegen, gezond eten en rust.

Personal Training is persoonlijk. PT Heerhugowaard is daarin uniek. Want klanten kunnen online kiezen welke trainer bij hen past. Je kunt je gratis aanmelden bij een van hen voor een gratis Health Check. Dit geeft een duidelijk beeld van zijn of haar trainingsmethodiek.

In mijn ogen de perfecte start en een laagdrempelige ervaring met Personal Training. Kies de trainer die bij jou past en behaal ook jouw doel!