Gratis Health Check

Voordat we aan de slag gaan bieden wij jou een gratis Health Check. Hiermee kunnen we een nauwkeurig samengesteld plan voor je maken waarmee je samen met de personal trainer aan de slag kunt gaan.

De Health Check is geheel vrijblijvend.

EXTRA:

Hoe ziet de Health Check eruit?

Stap 1: Inbodyscan

Een uitgebreide lichaamsanalyse. Hiervoor gebruiken wij de beste medische high-tech apparatuur (inbodyscan). Met de bijbehorende software kunnen wij jouw huidige gezondheid inzichtelijk maken.

Stap 2: Sporttest

In 10 minuten doen we een nul-meting. We kijken hoe jouw lichaam ervoor staat op gebied van kracht, cardio, mobiliteit en metabolisme. Wij herkennen disbalansen in de spiergroepen die naar verloop van tijd over kunnen gaan in klachten. 

Stap 3: Bepaal jouw doelen

Leer je trainer kennen en bespreek je doelen. Samen met de inzichten uit de inbodyscan en sporttest maken we een fitplan op maat.

Start direct!

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wil je het vrijblijvend ontdekken? Vraag een gratis Health Check bij ons aan. Je kunt bij voorkeur al voor een trainer kiezen. Voer hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op om het in te plannen!