Sluit je bij ons aan

Samen sterker

Sluit je vandaag nog aan als personal trainer bij PT Heerhugowaard. Geen investeringskosten, flexibele planning, en ondersteuning van ons deskundige team.

We streven ernaar de beste trainers uit Heerhugowaard aan te trekken. Als professional kun je je volledig concentreren op persoonlijke begeleiding. Samen vormen we een sterk team!

Onze premiumclub biedt moderne apparatuur en luxe voorzieningen voor optimale trainingen. Begin direct met verdienen en focus op jouw klanten.

  Hoe werkt het?

  Klanten oriënteren zich op pt-heerhugowaard.nl op onze personal trainers. Ze bekijken de persoonlijke pagina’s en kiezen de trainer die het beste bij hen past.

  Bij aanmelding ontvangen wij de lead en sturen die door naar de trainer. De trainer neemt vervolgens contact op voor de gratis health check, een kennismaking met weging, sporttest en uitleg. Zonder verplichtingen.

  Hebben ze geen voorkeur voor een trainer, dan kunnen ze dit ook aangeven. Dan bekijken wij welke trainer het beste aansluit op de wensen van de klant.

  De health check is – naast een goede nulmeting – de perfecte kans om de klant te overtuigen. Probeer tijdens deze 30 minuten direct een eerste PT-sessie in te plannen. Daarna kun je een losse les, 10-rittenkaart of 20-rittenkaart verkopen.

  Personal trainer worden?

  We werken nauw samen met de diverse opleidingen bij EFAA . Ook zijn wij benoemt tot partner & stageplek. Tijdens je cursus/opleiding bij EFAA kun je bij ons al beginnen met een meeloop- of werkstage, zodat je alles leert over het vak.

  Waarom werken wij samen met EFAA? Persoonlijk, goed aanbod, kwaliteit & een super 7 stappen methode om Personal Trainer te worden.

  Na/tijdens je opleiding kun je direct aan de slag met je eigen klanten en profiteren van alle voordelen van PT Heerhugowaard.

  Pt heerhugowaard

  Waarom zou jij je aansluiten?

  Er zijn tientallen voordelen te bedenken. Hieronder vind je de belangrijkste:

  • Je werkt in een premium en volledig ingerichte studio.
  • Je ontvangt gratis leads via pt-heerhugowaard.nl.
  • Je werkt zelfstandig en flexibel.
  • Weinig risico en geen investeringskracht nodig.
  • Je werkt samen met andere professionals.

  Net zo enthousiast geworden als ik?

  Meld je aan en ik neem spoedig contact met je op voor een kennismaking en alle benodigde informatie over een mogelijke samenwerking.